Реклама Facebook ВКонтакте Telegram

TELEGRAM

Вы будете в курсе новых объявлений в Финляндии

Новости Финляндии

Новости Финляндии на русском языке 🇫🇮

Финляндия Чат

Группа Telegram 🇫🇮

9 kuukauden ikäinen pentu etsii rakastavinta perhettä

Реклама★ V I P ★

Описание

 

Hanni on etsinyt kotia ja parasta perhettä 9 kuukautta!🏡 Sijaitsee Pietarissa!

Hanni pelastui kuolemalta, häntä lyötiin kivillä ja tehtiin jotain, että hän pelkäsi talutushihnaa ja kun häntä vedettiin talutushihnaan, alkoi hysteria. Korjasin sen tarpeeksi nopeasti, mutta hän pelkää silti vieraita, joten kahden ensimmäisen päivän ajan hänen on totuttava uuteen ihmiseen! Hän on kiintynyt vain hyviin ja riittäviin ihmisiin, ei niihin, jotka pitävät itseään sellaisina, vaan itse asiassa ei sellaisina, nimittäin riittäviin ihmisiin! Riittävyys tarkoittaa sitä, että vauvalle ei huudeta, hihnasta ei koskaan päästetä irti, rakastetaan, nukutaan yhdessä, pahoitellaan, autetaan vaikeina aikoina, aina tuetaan, hemmotellaan! Myös, joka rakastaa häntä ei rodustaan, vaan yksinkertaisesti siitä, mitä hän on, uskollinen, erittäin ystävällinen, vaikka joku loukkasi häntä, hän rakastaa henkilöä hyvin paljon ja arvostaa sitä, että hän pelastui.Se, joka ymmärtää, että hän on vielä pentu ja että ensimmäisenä päivänä hänen on totuttava uuteen ihmiseen, joka ei ota leikkiä, vaan kohtelee eläimiä vastuullisesti ja ymmärtäväisesti. Hän kohtelee myös mitä tahansa eläintä hyvin, jos se on rauhallinen ja ilman aggressiota, mutta periaatteessa se vain pelkää aggressiivista, mutta miksi hän tekisi niin?

Nyt vauva on 8 kuukautta vanha. Se on keskikokoinen, polvikorkea. Se ei kasva enää. Paino 17 600 kg. Pituus — 55, korkeus-50. Hän on saanut hoitoa kaikkiin loisiin, saanut kattavan rokotuksen ja hänellä on eläinlääkärin passi.

Hän on hyvin hellä ja on selvää, että hän tarvitsee rakkautta, hän tavoittaa jatkuvasti henkilön ja pyytää olemaan säälittävä, hyväilty, rakastettu ja olla hänen ystävänsä.

Hän todella haluaa löytää miehensä, haluaa olla lämmin, olla aina ihmisten kanssa.

Hän on niin älykäs ja niin kiltti, hän haluaa opiskella, hän haluaa olla miehensä kanssa, hän haluaa olla kihloissa. Hän haluaa vain olla ystävä ja viettää aikaa yhdessä, antaa sen olla vain maata hänen vieressään, nuolla itseään tai noudattaa joitain komentoja. Hän haluaa miehen pitävän hänestä!

Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus pelastukseen ja hyvään elämään!Hän on ollut onnekas jo kerran, joten hänen pitäisi olla nyt!

Hän odottaa henkilöä tai perhettä, joka ei jätä häntä yksin kotona, muuten miksi tarvitset koiraa. Seuraan myös hänen tulevaa kohtaloaan-aina, jos ymmärrän, että olet ehdottomasti hyvä, niin en häiritse sinua niin usein tulevaisuudessa. Jos otit jotain etkä pitänyt siitä, palauta se minulle, en pure sinua siitä, mutta jos et palauta sitä käsiini, puren sinua siitä sanan todellisessa merkityksessä. En anna kenenkään satuttaa häntä! Ihmiset, älä kirjoita minulle ne, jotka eivät ole lukeneet loppuun tai ne, kuka on säiliössä eikä ymmärrä, mitä mainoksessa on kirjoitettu! En ymmärrä, miksi ihmiset kirjoittavat minulle, jotka eivät ymmärrä, mitä koira on ja miten heitä kohdellaan, ja jotka eivät voineet lukea, että etsin ystävää tälle koiralle ja jotakuta, joka omistaa elämänsä koiralle, jos olet jatkuvasti töissä ja koira ei pysy toisen vastuullisen perheenjäsenen kanssa, älä kirjoita! Ja älä myöskään kirjoita niille, jotka uskovat, että tällainen koira voi elää kopissa tai kadulla. Tämä koira haluaa elää lämmössä ja kiintymyksessä!

Rotu on ystävä

Контакты

Loading

Идентификатор: Не применимо

30.03.2024 16:34

Реклама
There is no ads to display, Please add some
★ V I P Объявление★

VIP — Объявление в Финляндии

Ваше рекламное объявление в Финляндии. Какие преимущества дает VIP статус — ваше объявление будет находится на главной странице и в категориях на верхней позиции остальных […]